Esbjerg fB rydder op og vinder sæsonens første kamp

Esbjerg fB fortsatte tirsdag salget af spillere, da 24-årige Ryan Johnson Laursen gik til superligaklubben OB, samtidig med at de resterende spillere vandt årets første træningskamp med 2-1 over AC Horsens

Ryan Johnson Laursen skifter til superligaklubben OB, hvor han har indgået en aftale gældende til 30. juni 2020. Dette salg kom dagen efter Bjørn Paulsens skifte til svenske Hammarby.
Ryan Johnson Laursen kom til Esbjerg fra Lyngby BK i september 2013 og nåede at spille 73 kampe for EfB selvom hans sidste periode blev præget af flere langvarige skader.

Efter nogle dage med hård træning spillede Esbjerg tirsdag eftermiddag årets første testkamp, hvor superligakollegaerne AC Horsens, var modstander.

Awer Mabil bragte hurtigt esbjergenserne foran, og til trods for Bubacarr Sannehs udligning for AC Horsens i første halvleg, sikrede Robin Söder vestjyderne sejren med en scoring i anden halvleg, så kampen sluttede 2-1 til Esbjerg fB.

Robin Søder var tilfreds med udbyttet af årets første træningskamp, siger han til efbtv: