TV der bevæger dig

Esbjerg fBs nye træner er i arbejdstøjet og møder spillerne

Den nye Esbjerg fB-træner i aktion mandag formiddag. John Lammers har behov for tid til at lære spillerne godt at kende. Foto: Vibeke Illum Marcussen, TV SYD

Victor Palsson er blandt de spillere, der møder til træning i Esbjerg fB mandag formiddag. Foto: Frank Cilius, Scanpix 2016

1 af 2

Mandag formiddag kom både Esbjerg fB’s nye cheftræner, hollandske John Lammers, og spillerne i førsteholdstruppen i arbejdstøjet igen efter en tidlig sommerferie.

Truppen er indtil videre kun på 15 spillere inklusive Victor Pálsson, og derudover vil fem-seks unge spillere træne med en i forvejen ung trup.

- Ugen vil bestå at let træning og fysiske test, og fredag spiller vi den første træningskamp. Her vil vi stille to hold a 11 spillere, for ingen vil endnu være klar til at spille fuld tid, siger John Lammers. 

Både John Lammers og den nye individuelle træner, Gonzalo Garcia Garcia, har behov for tid til at lære spillerne godt at kende. 

John Lammers EfB-trup er indtil videre kun på 15 spillere inklusive Victor Pálsson, og derudover vil fem-seks unge spillere træne med en i forvejen ung trup. Foto: Vibeke Illum Marcussen, TV SYD

- Jeg kan lide at angribe, jeg er gammel angriber, men som træner har jeg lært, at fodbold begynder med en god organisation, og at man bibeholder et restforsvar, når man spiller frem ad banen. Jeg ønsker at spille attraktivt fodbold, men alt afhænger af de spillere, jeg har, og dem glæder jeg mig til at lære at kende, siger John Lammers.

Esbjerg fB spiller første træningskamp fredag kl. 16.00 mod Vejle Boldklub. Kampen foregår på Ølgod Stadion, hvor samarbejdsklubben Ølgod IF lægger græs til. 

Mandag formiddag er der også træningsstart i AC Horsens, der jo reddede pladsen i superligaen på bekostning af bl.a. Esbjerg.

Vejle Boldklub har allerede været i gang med træningen i en uge, mens FC Fredericia-spillerne kan slappe af en uge endnu.

Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu