Esbjerg fortsætter pointhøsten mod OB

Glæde i Esbjerg efter forårets anden superligasejr, da OB blev slået med 1-0 på Blue Water Arena.

Selvom Esbjergenserne havde en Europa league kamp i benene fra i torsdags, havde Esbjerg spilovertaget i størstedelen af kampen og vandt fortjent med en scoring af Jeppe Andersen efter 23 minutters spil.

Esbjerg havde flere gode målchancer gennem kampen, men var ikke skarpe nok i afslutningerne, og det blev dermed ved det ene mål.

Efter 81 minutters spil væltede Esbjergs Jerry Lucena indskiftede Mustafa Abdellaoue i feltet, og det lignede et sent straffespark til OB, men ikke ifølge dommer Lars Christoffersen.

Med 1-0 sejren får Esbjerg et tiltrængt hul til nedrykningsstregen og overhaler med en sjetteplads netop OB i tabellen.