Esbjerg hopper på vægten

Esbjergensere i hundredvis går på vægten torsdag aften for at smide de ekstra kilo, der har sneget sig på deres krop og vægt.

Den kollektive slankekur "Esbjerg På Vægten" arrangeret af Spar Nord Esbjerg og Runners Choice går nu i gang. Indtil videre har over 700 mænd og kvinder fordelt på over 140 femmandshold meldt sig til konkurrencen om at sætte gang i den sunde livsstil og tabe mest muligt af andesovsen over de næste otte uger.

I aften er der fælles indvejning for deltagerne på Tobakken, Gasværksvej i Esbjerg, hvor alle skal tage skridtet op på badevægten.

Herefter vil alle femmandsholdene i de næste otte uger kæmpe med holdkammeraterne for at holdet samlet set taber mest muligt af juleflæsket. Udover den grundlæggende motivation om en sundere livsstil, så vil det vindende hold om otte uger løbe med førstepræmien på 10.000 kroner.

I løbet af de otte uger, vil der for deltagerne være oprettet en masse aktiviteter, som kan hjælpe dem til vægttabet og den sundere livsstil.

Spar Nord Fonden støtter og Spar Nord er initiativtager til konceptet i 6 byer. Horsens, Skagen, Sæby, Skive og Køge udover Esbjerg.

-
Se mere her