Esbjerg-islænding efter debut og mål: Meget glad nu

Esbjerg blæste OB omkuld og punkterede hurtigt spændingen. Taktikken lykkedes i første halvleg, lyder det.

Esbjerg var mandag aften flyvende hjemme på Blue Water Arena, da det blev til en 4-2-sejr over OB i Alka Superligaen. Vestjyderne kom foran med 4-0 efter 36 minutter, og da var reelt kampen afgjort.

Debutant på Esbjerg-midtbanen, islandske Victor Palsson, scorede et mål og spillede en god kamp centralt på holdet.

- Selvfølgelig er jeg glad nu. Det vigtigste var dog, at vi fik de tre point og den første hjemmesejr. Det handler om holdet, og jeg er bare tilfreds med, at jeg kunne hjælpe holdkammeraterne med de ting, jeg bidrager med, siger han.

Den 24-årige midtbaneslider kom til vestkysten på transfervinduets sidste dag fra svenske Helsingborg, og han er foreløbig faldet godt til i klubben.

- Jeg har været med på træningsbanen i lidt mere end en uge, og det var vigtigt med landsholdspausen, hvor jeg lærte drengene lidt bedre at kende, siger Victor Palsson.

Esbjergs vikarierende cheftræner, Michael Pedersen, roser sit hold for at overholde den aftalte taktik i den hæsblæsende første halvleg.

- Vi lykkedes rigtig godt med de ting, vi havde aftalt før kampen. Når vi erobrede bolden, skulle vi spille og løbe fremad, og vi skulle få tingene gjort færdig.

- Vi havde også talt om, at vi ville få gode muligheder på vores standardsituationer, og det viste sig jo at holde stik, lyder det.

Forsvarsspilleren og nyindkøbet Bjørn Paulsen var glad for de tre point i sin første hjemmekamp i Esbjerg-trøjen.

- Det var en lækker sejr. Vi havde en god første halvleg, hvor vi havde styr på det. I anden halvleg var det dog ikke for godt, og vi var heldige med, at OB ikke scorede flere mål i anden halvleg, siger den tidligere Sønderjyske-spiller.

Esbjerg møder næste mandag Randers i endnu en hjemmekamp.