Esbjerg-jubel over flot start på semifinaler med sejr i Vojens

Esbjerg-spillerne jublede på vej fra isen i SE Arena i Vojens efter sejren på 6-4 over Sønderjyske i det første semifinaleopgør, hvor Sønderjyske fik noget at tænke over.

Stor jubel fra spillerne, da Esbjerg Energy skøjtede fra isen i Vojens. Esbjergholdet havde givet sig selv den bedst mulige start på semifinaleserien mod Sønderjyske.

Hele 4-1 førte Esbjerg med langt hen i opgøret, før det lykkedes Sønderjyske at svare igen - og det gav lidt eftertanke hos Sønderjyskes cheftræner Dan Ceman.

- Vi var lidt sløsede i vores afslutninger, men det var næsten som man kunne forvente efter en lange kamppause. Det var godt at få et par mål til sidst. Jeg synes at det viser god moral og egentlig tror jeg kun det er små ændringer, der skal til for at vi spiller det spil vi kan. Vi skal spille mere roligt og kontrolleret og ikke forcere tingene. Det vil gøre en forskel, vurderer Dan Ceman på Sønderjyskes hjemmeside.

Men Esbjerg Energy tog altså tirsdag aften det første stik og har en psykologisk fordel med til næste semifinale kamp hjemme i Granly Hockey Arena på fredag, hvor der er kampstart kl. 19.30.

 

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.