TV der bevæger dig

Esbjerg-kontrollør afsløret med romerlys

00:39

En kontrollør, der i aftes var med Esbjerg fB i Herning for at se pokalkampen mod FC Midtjylland, blev selv taget med romerlys.

1 af 2

En kontrollør, der i aftes var med Esbjerg fB i Herning for at se  pokalkampen mod FC Midtjylland, blev afsløret med romerlys.

10 Esbjerg-tilhængere blev efter onsdagens pokalkamp mod FC Midtjylland sigtet for voldlig opførsel og ulovlig besiddelse af romerlys. En af de sigtede var kontrollør i Esbjerg fB.

- Det er dybt beklageligt, at en person, som vi bruger som kontrollør for at sikre vores fans sikkerhed selv overtræder reglerne. Politiet inddrog straks hans ID-kort som kontrollør - og han kommer aldrig til at repræsentere os igen, siger Lars Dyhr Hansen, der
er presse- og kommunikationschef i Esbjerg fB til TV SYD.

10 Esbjerg-fans sigtet

16 af Esbjergs fans blev bortvist fra MCH Arena i Herning og 10 modtog sigtelser fra politiet.

En af de 10 sigtede er den nu forhenværende EfB-kontrollør. Han blev sammen med tre andre sigtet for overtrædelse af fyrværkeriloven. En Esbjergtilhænger fik desuden alvorlige forbrændinger på fødderne, da et romerlys blev tændt på stadionet.
Seks andre Esbjerg-fans blev siget for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Ingen FC Midtjylland-tilskuere var involveret i urolighederne.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden