Esbjerg må slippe topscorer

Transfer-vinduet klaprer. Esbjerg må slippe Superligaens topscorer, Martin Pusic, som skal forstærke FC Midtjylland. Esbjerg forventer at finde en erstatning, inden transfer-vinduet lukker natten til tirsdag.

Herning-klubben indløste fredag aften østrigerens frikøbs-klausul i Esbjerg. Den vestjyske klub meddeler i en fondsbørs-meddelelse, at man forventer, at den endelige aftale falder på plads i løbet af weekenden.

Den målfarlige angriber, der har scoret ni gange for Esbjerg i Superligaen, mangler stadig at forhandle sine personlige vilkår på plads.

Esbjerg oplyser viodere, at klubben forventer at finde en erstatning for østrigeren, inden transfervinduet lukker natten mellem mandag og tirsdag.

Salget af Pusic kommer derfor ikke umiddelbart til at ændre på klubbens forventninger til 2015-regnskabet. Her budgetterer klubben med et resultat før skat på mellem minus tre og plus tre millioner kroner.'

FC Midtjylland topper Superligaen med 40 point - otte flere end den nærmeste forfølger, FC København, inden forårets 16 spillerunder.

Superligaen genoptages om tre uger.