TV der bevæger dig

Esbjerg-målscorer: Fremragende vi kunne hive os selv op

Jubel i Esbjerg. Foto: Christina Simonia Straarup.

Foto: Christina Simonia Straarup.

1 af 2

Esbjerg viste stærk moral, da holdet vendte et truende nederlag mod Silkeborg til en sikker sejr.

Esbjerg hentede lørdag aften tre vigtige point, da det hjemme på Blue Water Arena blev til en 5-2-sejr over Silkeborg i et hæsblæsende opgør, hvor vestjyderne på to minutter lukkede to mål ind og pludselig var bagud 1-2.

Midtbanespiller Casper Nielsen pegede på en stærk arbejdsindsats og en god moral som årsag til, at Esbjerg kom tilbage i kampen.

- Det var fremragende, at vi kunne hive os selv op og fik scoret de mange mål. Det var en kanongod indsats, når man tænker på, hvilken position vi ligger i, siger Casper Nielsen.

Han glædede sig desuden over en god spillemæssig præstation.

- Vi spillede en rigtig fornuftig kamp - især i første halvleg. Silkeborg kom godt nok til lidt omstillinger, der gjorde ondt på os, men vi skabte alligevel de chancer, der skulle til. Det var bare dejligt med tre point, siger Casper Nielsen.

Den hollandske angriber Mick van Buren blev skiftet ind i pausen, og han takkede for tilliden med to afgørende scoringer i anden halvleg.

- Vi kom hurtigt bagud, efter jeg kom ind, så det var selvfølgelig ikke lige den start på kampen, jeg havde håbet på. Da vi fik udlignet til 2-2, fik vi samtidig også mere energi, og vi blev mere aggressive. Vi traf de rigtige valg, siger han.

Angriberen har ikke været Niels Frederiksens foretrukne spiller til startopstillingen, men han pointerer, at han gør alt, hvad han kan for at få mere spilletid.

- Jeg er ikke typen, der giver op. Jeg arbejder stenhårdt hver dag til træning og i de reservekampe, jeg spiller. Det er trænerens valg at sætte holdet, så jeg vil bare gøre en god indsats for, at han skal vælge mig, siger Mick van Buren.

Esbjerg har aktuelt seks point ned til FC Vestsjælland under nedrykningsstregen. Slagelse-klubben har dog en kamp mod FC København i hånden.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden