Esbjerg overrasker i Vojens

Esbjerg Energy vandt overraskende det tredje kvartfinaleopgør mod SønderjyskE på udebane.

Ligesom i det første opgør i fredags måtte der forlænget spilletid til, inden Esbjerg Energy kunne trække sig sejrrigt ud med en 3-2 sejr.

Kampen startede ellers som planlagt for værterne der kom foran 1-0 i 1. periode. Den endte dog 1-1.

2. perioden endte også 1-1 og så var stillingen altså 2-2.

De 2748 tilskuere fik ingen mål i 3. periode og så skulle kampen altså i forlænget spilletid. Her skulle Esbjergs Michael Binderup bruge to minutter og 24 sekunder, før han havde afgjort kampen til gæsternes fordel.

Dermed fører SønderjyskE nu 2-1 i kvartfinaleserien, der spilles bedst af syv kampe. Inden næste kamp på fredag i Esbjerg skal SønderjyskE nok træne afslutninger. I aftenens kamp vandt de nemlig skudstatistikken med hele 42-15.