Esbjerg påtager sig ansvaret i Fellah-sag

Det er Esbjergs egen fejl, at nyindkøbet Mohammad Fellah ikke kommer til at deltage i Europa League.

Fodboldklubben Esbjerg forstærkede sig prompte med henblik på at skulle spille i Europa League, da pladsen i gruppespillet var sikret, men en af nyindkøbene, Mohammad Fellah, kommer ikke til at repræsentere Esbjerg internationalt.

Det stod klart torsdag, at han ikke var registreret på klubbens liste over spillere, der var sendt til det europæiske fodboldforbund, Uefa.

Nu erkender Esbjerg, at klubben selv er skyld i fejlen.

- Vi beklager dybt, at en fejl i vores administration, som omfatter flere medarbejdere, inklusive mig selv, får så ulykkelige konsekvenser for Mohammed Fellahs karriere i EfB på kort sigt, og at han fratages muligheden for at spille i de europæiske kampe, vi alle ser frem til, siger direktør Søren Poulsen til klubbens hjemmeside.

Esbjerg modtog torsdag aften Uefas definitive afgørelse i sagen, efter at både klubben og DBU havde deltaget i at klarlægge forløbet og forfølge muligheden for at få Mohammed Fellah registreret.

- Vi håbede til det sidste, at der kunne opnås en løsning, så vores fejl ikke fik de nævnte konsekvenser, men vi må påtage os ansvaret for forløbet, siger Søren Poulsen.

Norske Mohammad Fellah må nu nøjes med at spille for Esbjerg i de nationale kampe.