TV der bevæger dig

Esbjerg risikerer at overvintre på nedrykningsplads

Esbjergs Jerry Lucena (t.h.) slap markeringen af Randers-topscorer Ronnie Schwartz - og det blev straks straffet.

Esbjergs nederlag lørdag i Randers betyder, at vestjyderne risikerer at måtte overvintre på en nedrykningsplads i superligaen, hvis Silkeborg vinder over AGF mandag aften.

Ronnie Schwartz blev matchvinder med to scoringer, da Randers FC rundede 2012 af med en 2-1-sejr på hjemmebane over Esbjerg i Superligaen.

De to oprykkere gav hinanden en fremragende kamp med masser af tempo og målchancer.

Værterne fra Randers FC var spilstyrende og skabte mest, men kronjyderne havde lidt svært ved at komme i gang. Især målmand David Ousted, der var direkte impliceret i Esbjergs åbningstræffer efter et lille kvarters spil.

Esbjergs Peter Ankersen tromlede sig med masser af energi gennem hjemmeholdets forsvar, men fik til sidst kun trillet bolden hen til Ousted.

Randers-målmanden var ikke meget for at få kroppen bag bolden på det iskolde græs, og da han samtidig ikke fik ordentlig fat på kuglen, kunne Ankersen alt for nemt prikke den i mål til 1-0.

Endnu en personlig fejl førte kort efter til udligningen for Randers. Esbjergs Jerry Lucena havde placeret sig lidt for langt væk fra Randers-topscorer Ronnie Schwartz, der let kunne glide forbi Lucena og udligne til 1-1 med et velplaceret skud.

Schwartz lynede igen med 20 minutter tilbage af opgøret, da han flot flugtede en nedfaldsbold i mål til 2-1.

SønderjyskE holder ferie over stregen

Med 2-2 mod Brøndby fredag aften blev SønderjyskE sikker på at holde vinterferie på en plads over nedrykningsstregen uanset de øvrige resultater i superligaens sidste kampe søndag og mandag.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden