Esbjerg skal følge op på godt resultat - Sønderjyske går efter første sejr

Tirsdag aften spiller de forsvarende danske mestre Esbjerg Energy sæsonens første hjemmekamp, når Rungsted gæster Granly Hockey Arena i Esbjerg. Sønderjyske skal til Hvidovre.

Esbjerg kom fredag godt fra start med en - omend kneben - udesejr på 4-3 i Frederikshavn. Nu skal det følges op på egen is mod Rungsted.

I sidste sæson kom Esbjerg vaklende fra start, så med en sejr på hjemmebane i aften vil de forsvarende mestre være godt i gang. Rungsted, som gæster Esbjerg tirsdag, tabte fredag aften med 3-1 hjemme til Gentofte Stars.
- Vi ved, hvor svært det er at sejre i Frederikshavn, og sejren giver holdet et boost. Det tager vi med, ikke bare til kampen mod Rungsted, men også til de kommende kampe mod eksempelvis Herlev og Sønderjyske, siger Thor Dresler, Esbjerg Energys assistentræner.

Sønderjyske fik ikke lige den start, man havde ønsket sig, da holdet fredag aften tabte på hjemmebane med 0-3 til Herning. Derfor er det et sultent mandskab, som stiller op tirsdag aften i Hvidovere for at sikre sig sæsonens første tre point.
- Det er Hvidovres første hjemmekamp, og de vil helt sikkert komme med en masse energi. Vi skal forsøge at spille vores aggressive stil, men samtidig også spille meget smartere end vi gjorde i fredags, hvor vores angrebsspil ikke var kontrolleret nok, siger Sønderjyskes cheftræner Dan Ceman til klubbens hjemmeside.