TV der bevæger dig

Esbjerg-slagter får hæderstitel

Formand for Danske Slagtermestre, Leif Wilson Laustsen (t.h.) overrækker prisen til Viggo Theilgaard i forbindelse med brancheorganisationens årsmøde. (Foto: Fødevaremagasinet)

Slagter Theilgaard, Esbjerg, har modtaget titlen som Årets Æresslagter. Prisen, der blev indstiftet i 1990, blev overrakt på slagtermestrenes årsmøde i weekenden.

- Valget er faldet på jer, fordi I har gjort en forskel. I en tid med finanskrise er I gået mod strømmen og har udvidet jeres imperium med 2 nye detailbutikker, sagde formanden, Leif Wilson Laustsen, om begrundelsen.

Slagtermester viggoTheilgaard modtog prisen, der gives for at have ydet en særlig indsats til gavn for slagteribranchen.

- Årets Æresslagter 2012, Slagter Theilgaard, er et bevis på, at det kan lade sig gøre at åbne nye butikker og drive dem med succes ? selv i tider med finanskrise og hård konkurrence fra ikke mindst discountbutikkerne, noterede formanden. Her kommer din baggrund dig også til gode. Du er nemlig en typisk vestjyde, som forstår at holde igen på udgifterne. For at spare annoncekroner indrykkede du de første år annoncer, hvor der blot stod ?Se tilbuddene på slagtertheilgaard.dk Det må siges at være en både anderledes og billigere måde at annoncere på, men at mange kunder fulgte opfordringen i annoncen, viser jeres store succes med al tydelighed.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden