Esbjerg snupper smal sejr over Sønderjyske

Esbjergs ishockeyherrer vandt 5-4 på udebane over Sønderjyske, som dermed mistede vigtige point i toppen.

Der var godt gang i scoringerne i ishockeyhallen SE Arena i Haderslev, da hjemmeholdet Sønderjyske overraskende måtte se sig besejret 4-5 af bundholdet Esbjerg.

Steffen Frank bragte planmæssigt sønderjyderne foran 1-0 efter blot 23 sekunders spil i første periode, men Alex Nikiforuk udlignede til 1-1 for Esbjerg i første periodes slutsekunder.

Anden periode blev endnu mere målrig, og Esbjergs måltyv Alex Nikiforuk var igen på spil med 2-1-målet, selv om udeholdet var i undertal.

Sønderjyske fik udlignet til 2-2 ved Kim Lykkeskov, inden Dennis McCauley og Tyler Mosienko scorede for Esbjerg til stillingen 4-2 til de undertippede vestjyder.

Kim Lykkeskov og Steffen Frank fik begge scoret endnu en gang i kampen for hjemmeholdet, som dermed fik udlignet for tredje gang - denne gang til 4-4.

Der var akkurat tid til en syvende scoring i anden periode, og den sluttede med en Esbjerg-scoring sat ind af Alex Nikiforuk, som dermed fik fuldendt sit hattrick og blev matchvinder.

Der blev ikke scoret flere mål i kampen i tredje periode, hvor Esbjerg forsvarede den smalle føring foran de 2616 tilskuere i SE Arena.

I tirsdagens øvrige kampe i den bedste danske ishockeyrække vandt Rødovre 3-0 ude over Copenhagen Hockey, mens Frederikshavn hjemme sejrede 4-0 over Herlev.