Esbjerg succes betyder nye spillere

EfBs kvalifikation til Europa League betyder, at sportschefen vil ud og hente to-tre nye spillere. En af dem blev i dag præsenteret i skikkelse af Mohammed Fellah

Esbjergs kvalifikation til Europa League betyder flere kampe og flere penge til landets for tiden hotteste fodboldklub. Derfor skal klubben ud og hente nye spillere til truppen.

- Billetten til gruppespillet betyder, at vi får rigtig travlt i de sidste dage af transfervinduet. Vi skal have to-tre spillere mere til truppen, og det arbejde sætter vi turbo på nu, siger direktør Simon Poulsen til JydskeVestkysten.

Det forventes, at gruppespillet giver Esbjerg 20 millioner kroner ekstra i pengekassen. Og nogle af dem, ser ud til allerede at være investeret. Inden lodtrækningen til Europa League blev den 24-årige nordmand, Mohammed Fellah præsenteret.

- Esbjerg føles som et rigtigt skridt i min karriere, hvor jeg har behov for, at der sker noget nyt. Det er et godt fodboldhold, der spiller i en dansk liga, som passer bedre til min måde at spille fodbold på end Tippeligaen. Det bliver spændende, et eventyr, og jeg glæder mig til vise mit kreative spil og gøre medspillerne gode i Esbjerg, siger Mohammed Fellah.

Den offensive spiller fik tidligere på året debut for det norske A-landshold. Han tiltræder på en treårig aftale.

TV SYD følger træningen og lodtrækningen her på siden og i vores nyheder klokken 19.30