TV der bevæger dig

Esbjerg-træner satser ikke hele butikken i Firenze

Niels Frederiksen: - Vi skal tænkes os om.

Esbjerg-lejren slikker sårene efter to kampe på fem dage. Denne uge byder på yderligere to kampe.

Esbjerg har ikke lang tid til at fejre mandagens 2-1-sejr over FC Nordsjælland. Torsdag gælder det returkampen i Europa League hos Fiorentina, der vandt 3-1 i Esbjerg. Forhåbningerne om avancement er små i Esbjerg-lejren.

- Vi skal absolut ikke ned og satse hele butikken på avancement. Vi skal tænke os om i forhold til spillernes belastning, men omvendt skal vi også have respekt for turneringen, siger Esbjerg-træner Niels Frederiksen.

Hos vestjyderne er Superligaen lige nu højeste prioritet, og allerede søndag venter en kamp mod OB.

- Vi så trætte ud til sidst mod FC Nordsjælland, og torsdagens kamp sad i benene hos mange. I løbet af tirsdagen skal vi se, hvordan spillernes tilstand er, siger Niels Frederiksen.

Oveni trætte spillere er der også nye skader i truppen. Mohammed Fellah udgik tidligt i mandagens kamp med en skade i låret. En af de spillere, som virkede trætte, var Esbjerg-anfører Hans Henrik Andreasen.

- Jeg er meget træt til sidst, og derfor blev jeg også skiftet ud. Personligt kunne jeg godt mærke torsdagens kamp, men banen var også meget tung, siger 35-årige Hans Henrik Andresen.

Skal han være helt klar til opgøret mod den tidligere arbejdsgiver OB på søndag, skal han helst ikke tildeles for meget spilletid i Italien.

- Europa League er ikke topprioritet, og jeg har ikke et behov for at spille 90 minutter i Firenze. Ellers bliver jeg vist ikke ordentligt klar til OB, siger Hans Henrik Andreasen.

Han forventer heller ikke et Fiorentina-hold, som går på banen for at vinde 5-0.

- Kommer vi bagud, har de sikkert nok i 1-0, og så bliver det let taktisk. Det er lidt en balancegang, hvor meget vi skal investere i kampen, men vi skal selvfølgelig ikke derned og saves over, siger Hans Henrik Andreasen.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden