TV der bevæger dig

Esbjerg vil hylde integrationen

Ny pris skal hylde integrationen i Esbjerg Foto: Emilie Conradsen, TV SYD

Gode integrationsindsatser, der ikke altid får den opmærksomhed, som de fortjener, får nu sin egen pris i Esbjerg.

Integrationsrådet i Esbjerg Kommune har i samarbejde med Social- og Arbejdsmarkedsudvalget oprettet Esbjerg Kommunes Integrationspris. Prisen skal hylde nytænkende integrationsindsatser, der skaber mulighed og perspektiver for integrationsarbejdet. Det fortæller Esbjerg Kommune i en pressemeddelelse.

Integrationsprisen uddeles til foreninger, frivillige, virksomheder og offentlige arbejdspladser, som har ydet en ekstraordinær og værdifuld indsats for integrationen i Esbjerg Kommune. Det kan være nytænkende initiativer på integrationsområdet, indsatser, der inspirerer og opmuntrer andre til at deltage i integrationsindsatsen, eller indsatser, der sætter fokus på en overset problematik på integrationsområdet.

-Vi ønsker at hylde og støtte integrationsindsatser, der fremmer integrationsarbejdet i Esbjerg Kommune. De mange små, men vigtige indsatser, kan blive overset i det store billede. Derfor ønsker Integrationsrådet at bidrage til det gode arbejde på integrationsområdet og give de frivillige et skulderklap i form af Esbjerg Kommunes Integrationspris?, udtaler formand for Integrationsrådet i Esbjerg Kommune, Kian Soleiman.

Prisen bliver uddelt første gang i august 2015 i forbindelse med International dag.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden