Esbjerg vinder overlegent på isen

Med en sejr på hele 4-0 over Herning Blue Fox sikrede Esbjerg Energy tirsdag aften den tredje sejr i årets semifinaleserie. Nu mangler vestjyder kun én sejr, så kan de melde sig klar til finalen.

Tirsdag aften kunne ishockeydrengene fra Esbjerg sikre sig endnu en sejr, da de tog imod Herning Blue Fox på hjemmebane. Esbjergenserne kom hurtigt foran 4-0 og bevarede denne føring kampen ud.

- Jeg er rigtig glad og rigtig stolt over resultatet, men vi har ikke vundet noget endnu, siger direktør i Esbjerg Energy, Søren Mathiasen til TV SYD.

Med sejren tirsdag har Esbjerg Energy sikret sig hele tre matchkampe, hvor de kan indløse en billet til DM-finaleserien.

- Der er ingen tvivl om, at vi har troet på en finaleplads hele tiden. Men der skal ikke kun et godt hold til. Der skal også en masse held til at få en finaleplads. Men det ser meget positivt ud lige nu, siger direktøren.

Vinderen fra serien mellem Herning of Esbjerg skal møde enten SønderjyskE eller Frederikshavn i finalen.

På Esbjerg Energys Facebook-side har klubben delt en video, som du kan se her:

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
Opslag af Esbjerg ENERGY.