Esbjergensere samler 25.000,- ind til Knæk Cancer

Tirsdag aften var omkring 300 samlet på Tobakken i Esbjerg for at tænde lys for kræftramte og samle penge ind. Og det gjorde de godt. 25.000,- fik de skrabet sammen til kræftforskning.

Hele denne uge kører kampagnen Knæk Cancer. En del af den er initiativet Tænd Et Lys, hvor man i byer over hele landet kan mindes dem, der har tabt kampen mod kræften og sende støttende tanker til dem, der kæmper lige nu.

I Esbjerg samledes 300 til Tænd Et Lys på musik- og kulturhuset Tobakken tirsdag aften. Og det var en del mere, end hvad arrangøren havde forventet.

- Vi havde regnet med, at hvis vi strammede os an, så kunne vi samle 150 mennesker, så det er helt overvældende, at der har været så stor opbakning, siger Søren Andersen, der både er formand for Stafet for Livet og arrangør af Tænd Et Lys i Esbjerg. Begge er arrangementer, der samler penge ind til kræftforskning.

Inden tirsdag aften havde han håbet på, at man kunne samle 10.000,- ind ved lysarrangementet. Men da pengene var talt op, stod der hele 25.000,- på facitlinjen.

- Det er helt fantastisk! Det går lige i hjertet, at så mange har støttet op og givet bidrag til Knæk Cancer, siger Søren Andersen.

Det er første gang, Esbjerg holder Tænd Et Lys - men det bliver ikke sidste, hvis man spørger Søren Andersen.

- Jeg er helt sikker på, vi vender tilbage næste år! siger den glade arrangør.

Se håndboldspiller Lotte Grigels tweet fra arrangementet her:

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.