Esbjergs Energys kaptajn går fra borde

Esbjerg Energys kaptajn Aaron Lee, der blev matchvinder for Esbjerg i den afgørende kamp seks i finaleserien mod Herning stopper karrieren på professionelt plan.

 Det har den 31-årige canadier meddelt vestjyderne under en samtale med cheftræner Mark Pederson og Energys kontraktansvarlige Søren Mathiesen.  Det oplyser Esbjerg Energy i en pressemeddelelse.

- I går har min familie og jeg truffet en af de vanskeligste beslutninger, som vi nogensinde har skullet træffe. Vi har besluttet, at jeg stopper karrieren og vi ønsker nu, at begynde på et nyt kapitel i vort liv, fortæller Aaron Lee: - Beslutningen er helt bestemt truffet med blandede følelser, eftersom jeg kan slutte en fantastisk karriere af som dansk mester. Jeg kan ikke forestille mig en bedre slutning.

- Esbjerg by og folkene i og omkring klubben vil altid have en speciel plads i vore hjerter, fortsætter den 31-årige canadier. - Vi har stiftet venskaber på og uden for isen, som vil vare ved hele livet. Vi ønsker at takke alle, som har forkælet vores familie under vort ophold i byen. Vi glæder os allerede til et nyt besøg i Esbjerg i den nærmeste fremtid og håber alle vil få en fantastisk sommer.

Aaron Lee har i de seneste to sæsoner spillet 111 turneringskampe og fem pokalkampe for Esbjerg Energy. Canadieren kom til Esbjerg i sommeren 2014, efter han samme år var blevet både hollandsk mester og pokalvinder. I 2015 blev Aaron Lee sølvvinder og i 2016 hjemførte han som kaptajn et dansk mesterskab til Esbjerg.

- Vi synes, at det er utroligt ærgerligt, at Aaron stopper sin karriere. Men vi har selvfølgelig fuld forståelse for prioriteringen af de grunde, som ligger bag beslutningen. Og Aaron Lee fortjener om nogen at slutte på toppen, siger bestyrelsesmedlem Søren Mathiasen fra Esbjerg Energy.