Esbjergs målhelt vil først smile efter sejr over AGF

Hans Henrik Andreasen vil have overført de positive ting fra sejren over Elfsborg til Superligaen.

En sejr i Europa League giver ganske vist tre point, men ikke i Superligaen. Og det er i den hjemlige turnering, at Esbjerg har mest brug for point lige nu.

Nogenlunde sådan er analysen fra Hans Henrik Andreasen, Esbjergs dobbelte målscorer i torsdagens 2-1-sejr ude over Elfsborg.

Efter tre nederlag på stribe, heraf to i Superligaen, fik vestjyderne igen en succesoplevelse, men Europa League-sejren i Borås er ikke nok for veteranen.

- Nu har vi AGF på mandag. Det bliver en sindssygt svær kamp, og lige som mod Elfsborg skal vi være oppe på dupperne.

- Jeg kan først smile rigtigt, hvis vi vinder på mandag. Hvis vi kan få nogle sejre i træk eller nogle point, for det har vi brug for i øjeblikket, siger Esbjerg-anføreren.

Karantæne

Hans Henrik Andreasen er i øvrigt ikke med i hjemmekampen mod AGF. Han skal afsone karantæne, efter at han fik et rødt kort i den seneste kamp i Superligaen, 1-2-nederlaget ude til FC Vestsjælland.

Målmanden Frederik Rønnow er til gengæld sikker mand på holdkortet til kampen mod AGF.

Den 21-årige lejesvend fra AC Horsens stod en flot kamp mod Elfsborg. Han håber også, at Esbjerg kan tage den gode præstation med videre til mandagens kamp.

- Det betyder rigtig meget. Vi lavede lidt en trods-reaktion her, efter at vi havde tabt de seneste kampe.

- Vi trængte til at få en sejr, og det giver selvtillid at komme herfra med tre point og en rigtig god præstation. Det kan vi klart tage med os, siger Frederik Rønnow.

Esbjerg ligger godt til i Europa Leagues gruppe C med seks point for tre kampe.

I Superligaen ligger holdet nummer tre med 17 point for 12 kampe, men vestjyderne har tabt de seneste to ligakampe.