Et samlet beredskab opfordrer: Pas nu på

Tre børn er ramt af fyrværkeriulykker. Det får nu et samlet beredskab til at opfordre folk til at huske sikkerhedsbrillerne og være påpasselige.

Efter at tre børn er ramt af fyrværkeriulykker, står et samlet beredskab nu frem og appelerer til, at folk passer på hinanden. 

Esbjerg Kommune, Sydvestjysk Brandvæsen, Skadestuen Esbjerg, Ambulance Syd og Syd- og Sønderjyllands Politi går sammen i kampen om, at få folk til at overholde de fem fyrværkeriråd. 

- Der har allerede nu været tre fyrværkeriulykker, og det er tre for mange. Derfor råber vi allerede nu vagt i gevær. Prøv nu at overholde de fem basale råd, så alle har både hørelse, øjne og fingre når klokken slår 24, siger Christian Østergård fra Syd- og Sønderjyllands Politis Kriminalpræventive Sekretariat.

I videoen ovenfor opfordrer Christian Jørgensen, oversygeplejersker ved Sydvestjysk Sygehuse, Morten List Christiensen, SSP-konsulent ved Esbjerg Kommune, Christian Østergård, Syd- og Sønderjyllands Politi og Morten Friis, indsatsleder ved Sydvestjysk Brandvæsen, til at huske brillerne og tage særlige forholdsregler i blæsvejr.

Hør de fem fyrværkeriråd her: