Èt spor genåbnet: Lastbil væltet på Sønderjyske Motorvej

Der er nu ét sport åbent i nordgående retning på Sønderjyske Motorvej. En væltet lastbil spærrede klokken 11.18 samtlige spor i nordgående retning.

Syd for rastepladsen ved Oksekær Øst er Sønderjyske Motorvej kun åbent i ét spor. Det oplyser Vejdirektoratet. Tidligere søndag var alle spor lukkede i nordgående retning, fordi en lastbil var væltet i sporet.

Chaufføren er en 55-årig mand fra Litauen. Han er sluppet med overfladiske skrammer, men efter en foreløbig prøve kan politiet ikke udelukke, at han har haft alkohol i blodet. Det skal en grundigere undersøgelse afgøre nærmere.

Ved 16-tiden kunne vagthavende hos Syd- og Sønderjyllands Politi oplyse, at der stadig kun er ét spor åbent, og at køen nærmer sig de fem kilometer.

Før redningsarbejderne vil flytte lastbilen, skal den først tømmes. Det arbejde er gået i gang nu. Der er ikke nogen tidshorisont for, hvornår begge spor kan åbne igen.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.