EUC-elever skal rystes sammen

For at ryste de nye EUC-elever sammen har EUC Syd i Aabenraa sendt eleverne på overlevelsestur. De blandes på tværs af uddannelser og sendes på en lang gåtur.

- Jeg glæder mig helt vildt meget til at komme frem til teltlejren. Jeg har godt nok ondt i benene, sådan sagde Benjamin Mischorr, mekanikerstuderende, under dagens gåtur.

Benjamin Mischorr og 149 nye medstuderende er blevet sendt på stroppetur, for at blive rystet sammen. Kokkeelever, tømrerelever, frisørelever og mange andre elever var blandet på kryds af uddannelser, for at blive rystet sammen.

quote

Mine ben er lidt ømme, fordi vi har gået så langt

Benjamin Mischorr

Eleverne er på en 15 kilometer lang vandrertur fra EUC Syd i Aabenraa til Kvinsbjerg. Under gåturen vil eleverne møde forskellige opgaver, der skal ryste dem sammen, og om aftenen skal de lave mad over bål. Eleverne skal overnatte i telte, og glæden var stor, da de nåede frem til pladsen:

- Det er rart at være fremme på teltpladsen. Nu skal vi slappe af, sove, og så skal vi have hvilet benene, sagde Benjamin Mischorr, da de nåede trem til teltpladsen.