TV der bevæger dig

Få 10.000 kroner hvis du kalder dit barn Preben

Preben Steen Nielsen er glad for sit fornavn. Foto: Facebook

Preben Steen Nielsen fra Vejle synes det er en skam, at navnet Preben er ved at forsvinde. Derfor sætter han nu de mange penge på højkant.

Preben Steen Nielsen har heddet Preben, lige siden han blev døbt for 34 år siden. Han er glad for sit navn og derfor synes han, at der er en skam, at der ikke længere er ret mange, der vælger at kalde sit barn for Preben.

Derfor har Preben Steen Nielsen nu besluttet, at den første der døber sit barn Preben, viser en kopi af dåbsattesten og inviterer ham med til barnedåben, får de 10.000 kroner kontant.

Det lyder måske som en skør idé, men Preben fra Vejle mener det skam ganske seriøst. Dog vil han gerne sikre, at der laves en aftale, så navnet ikke efterfølgende bliver ændret igen, fortæller han til TV SYD.

-Det er en spontant idé og nogle gange er der ikke langt fra tanke til handling, især ikke på Facebook, siger Preben Steen Nielsen til TV SYD.

 Opslaget er blevet delt omkring 2500 gange på Facebook og han fortæller til TV SYD, at der er kommet masser af henvendelser.

Pengene dem har Preben Steen Nielsen dog stadig, så hvis nogen vil have fingrene i de 10.000 kroner, er der stadig en chance.

Det kræver bare, at de vænner sig til, at den lille ny hedder Preben.

 

 

 

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden