TV der bevæger dig

Få en date med en politiker

Seks folketingskandidater fra både blå og røde partier sidder klar søndag aften til en gang politisk speeddating i udsat boligområde i Vejle.

Valgdebatten kommer nu ud til borgerne på en ny måde. I Kvarterhuset i Løget i Vejle kan alle møde op for få en "date" med hele seks politikere:

Karina Lorentzen (SF), Rasmus Slot (EL), Karen Klint (S), Henrik Dahl (LA), Jens Ejner Christensen (V) og Susanne Eilersen (DF).

Mødet er nok åbent for alle, men særligt inviterede er beboerne i Løget Høj og Nørremarken. To områder som er "socialt udsatte".

Tanken er, at folketingskandidaterne har hvert deres bord, hvor beboerne kan sættes sig og stille spørgsmål til hvad som helst. Efter ca. 10 minutter rokeres der, og tanken er, at alle når samtlige politikere igennem.

- Det her er en mulighed for at møde politikeren en-til-en og hvor kommunikationen ikke bare er envejs. Jeg håber, det giver en mere fri debat, siger folketingskandidat Karina Lorentzen, SF.

Politikerne har tilsyneladende nærmest opgivet at hente stemme fra beboerne i Løget i Vejle. Der er i hvert fald langt mellem valgplakaterne. (Foto: John Melin, TV SYD) Foto: John Melin

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden