TV der bevæger dig

Få en privat rundvisning på Christiansborg

Christian Rabjerg Madsen er klar til at tage imod på Christiansborg. Foto: TV SYD

Det socialdemokratiske medlem af folketinget Christian Rabjerg Madsen (S) inviterer ferierende jyder på rundvisning på Christiansborg i sommerferien.

To gange tidligere, i sommerferien sidste år og i vinterferien, har medlem af folketinget Christian Rabjerg Madsen inviteret indenfor på Christiansborg via Facebook.

Nu er det igen blevet sommerferietid og derfor bliver borgere fra TV SYDs sendeområde på ny indenfor til en rundvisning på Christiansborg fredag d. 15. juli kl 11.

Turen tilbydes dem, der holder ferie i København, og som kunne tænke sig en oplevelse lidt udover det sædvanlige. Nemlig Christiansborg indefra.

-Det er efterhånden blevet en tradition, at jeg inviterer folk hjemmefra ind på Borgen, hvis de alligevel er i København på ferie. Jeg har taget initiativet for at gøre det politiske mere vedkommende og for, at give flere muligheden for at opleve Christiansborg, siger Christian Rabjerg Madsen i en pressemeddelelse.

Rundvisningen er gratis, men kræver tilmelding, da der er et begrænset antal pladser. Invitationen er lagt op på Christian Rabjerg Madsens Facebook-side, hvor man kan tilmelde sig.

 

 

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden