Færdigsalater stormer frem

Danskerne kan godt lide færdigsalater. Det ville have været den nemmeste løsning for mændene i Mændenes Maddyst. Men i søndagens afsnit skal de selv snitte salaten.

quote

Jeg går ikke op i salater. Det gør jeg bare ikke. 

Mike Vestergaard Frandsen, deltager, Mændenes Maddyst 

- Jeg går ikke op i salater. Det gør jeg bare ikke. 

Sådan siger Mike Vestergaard Frandsen, der i disse uger dyster i Mændenes Maddyst, der bliver sendt hver søndag klokken 19.30 på TV SYD. 

Og han bliver bakket op af sin meddeltager i programmet. 

- Jeg har en aftale med kaninerne om, at jeg lader deres mad være i fred, og så lader de min være, siger Michael Rabæk. 

Sammen med en flok syd- og sønderjyske mænd skal de søndag aften bikse en ret sammen, der involverer en frisk salat. Men det er ikke noget, mændene er vant til - det der med grønne blade og tomater i flere af regnbuens farver. 

quote

Jeg har en aftale med kaninerne om, at jeg lader deres mad være i fred, og så lader de min være.

Michael Rabæk, deltager, Mændenes Maddyst 

Og det er et billede, man kender i resten af landet. Det er i dag færre, der laver deres egne salater end tidligere, viser nye tal fra REMA 1000. Over det sidste år er antallet af færdigsalater steget med 25 procent i REMA 1000, oplyser Torben Lund, der er kategorichef i REMA 1000. 

- Vi har generelt oplevet en flot vækst i denne kategori de senere år. Færdigsalaterne er noget, kunderne har taget rigtig godt imod, siger Torben Lund. 

Se, hvordan de ni tilbageværende mænd tager imod opgaven om at kreere en sund salat, stege en medium rare bøf og lave Pommes Anna i søndagens afsnit klokken 19.30 på TV SYD