TV der bevæger dig

Fakkeltog for Tobias

01:55

Tobias får ikke længere brug for sin barnevogn. Han begraves på tirsdag. I aften går Øster Højst i fakkeltog for at mindes ham.

1 af 2

Ca. 30 pårørende og venner til den dræbte dreng, Tobias,gik i fakkeltog i Øster Højst. Fakkeltoget startede ved huset, hvor familien boede, da drengen døde mandag morgen

Herunder ses billeder fra arrangementet, som var stablet på benene af venner og bekendte til det fængslede par - og til drengens biologiske far.

Flere i bekendtskabskredsen omkring den fægnslede mor og hendes kæreste udtrykte sorg over, at borgerne i Øster Højst ikke havde vist mere medfølelse, da nyheden om drabet kom frem.

Godt nok havde parret kun boet kort tid i byen, men det faldt flere for brystet, at der ikke blevet flaget på halv i byen - og at kun få lagde blomster foran huset.

Begraves på tirsdag

Men i aften håber de pårørende - ikke mindst drengens biologiske far - at flere vil vise deres medfølelse.

Drabet på den kun 15 måneder gamle dreng har fået vennekredsen til at tage afstand fra den 21-årig mor og hendes 29-årige kæreste. De er varetægtsfængslet i fire uger, sigtet for dødsvold.

I øvrigt er det i dag oplyst, at Tobias skal begraves fra Harte Kirke på tirsdag kl. 11. Moren og barnets far er fra Kolding-området.

Det er også oplyst, at moren - efter råd fra sin forsvarer - har besluttet ikke at deltage i begravelsen.

Se billeder fra Øster Højst her

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden