Falck eller et hollandsk selskab? Debatten raser

Meningerne er mange. Og delte. Deltag selv i debatten på TV SYDS facebookside.

Hvad siger du til, at det hollandske selskab Bios skal køre ambulancerne i Region Syddanmark? Det spørgsmål har vi stillet på TV SYDS facebook.

Mange har deltaget.

Således skriver Linda Hedegaard Dahl:

Minus 5 millioner i egenkapital, det er BIOS, de snakker om på TV SYD!! Flot Thyge Nielsen!!! Jeg er personligt ved at være træt af dine holdninger på TV. Vi holder dig op på den her beslutning! Det kan du regne med!

Og Hanne Bergholt:

Rigtigt 'træls' at Falck ikke skal køre mere i det sønderjyske, tror ikke helt på, at Bios kan give den samme service og samme arbejdsforhold til de ansatte, med de store besparelser.

Henrik Bødtker:

Falck er altså ikke det eneste firma i hele verden, der kan drive en ambulancevirksomhed. Ingen kan i virkeligheden sige noget godt eller skidt om BIOS, for de er ikke startet endnu, og ingen kender dem. Giv dem dog en chance. Uskyldig til modsat er bevist. Og selvfølgelig ansætter BIOS jo de folk, der kører i regionen i forvejen. Hvor skulle de ellers få folkene fra? Det er sundt med konkurrence:)

Lars Schmidt:

Det er vel ok, som hovedregel bliver det vel med de samme reddere, der sidder ved rattet. Og hvad deres kvalifikationer angår - de er fastlagt af Sundhedsstyrelsen, og så har BIOS vel knap så mange aktionærer, der skal tjene penge.

Deltag i debatten på https://www.facebook.com/tvsyd

TV SYD går i aften videre med ambulancekørslen i Region Syddanmark. Kan det hollandske selskab Bios skaffe kvalificeret arbejdskraft? Det tyder meget på bliver et problem. Kvalificerede Falck-reddere går enten på efterløn eller søger til andre regioner. Kritik fra fællestillidsmand fra Falck og en SF?er. Udvalgsformanden i regionen svarer igen.