Falck og Dansk Autohjælp har ikke så travlt som forventet

På trods af flere centimeter sne i det syd- og sønderjyske, så har Falck og SOS Dansk Autohjælp ikke haft så meget at lave som forventet.

Det hvide lagen, der har lagt sig over det syddanske, har givet problemer for enkelte, men i det store hele har der ikke været så meget at lave, som man kunne have frygtet. Det siger Falck og SOS Dansk Autohjælp til TV SYD fredag morgen.

Falck melder, at de indtil videre har haft en forholdsvis stille morgen og nat. Siden klokken 00.00 fredag nat har de haft 17 fritrækninger og 31 starthjælpsopgaver i hele Jylland og på Fyn.

Heller ikke SOS Dansk Autohjælp er blevet overdynget med sager. I det syd- og sønderjyske har de indtil videre været kaldt ud til 30 sager, hvoraf 12 har relateret sig til det dårlige vejr.

- Vi har været ude ved nogle færdselsuheld, fritrækninger og starthjælp. Vi kan se, at desto sydligere man kommer, desto mere travlt har vi haft, siger vagtcentralchef hos SOS Dansk Autohjælp, Anette Juncher til TV SYD.

- Vi har ikke haft så travlt, som vi havde troet, men der har været mere travlt, end på en almindelig morgen. Det er ikke så koldt udenfor, så vi har ikke haft så mange starthjælpsopgaver, og det påvirker jo også det samlede antal sager, siger Anette Juncher videre.

TV SYD følger hele fredagen snevejret, og hvordan det påvirker trafikken i det syd- og sønderjyske.