Falske penge i omløb efter bryllupsfest

Tre unge bryllupsdeltagere købte bland selv-slik i Bilka for falske 5-eurosedler.

I forbindelse med et mellemøstligt bryllup i Esbjerg efterforsker Syd- og Sønderjyllands Politi nu en sag, hvor meget vellignende falske eurosedler er blevet brugt som betaling i Bilka i Esbjerg.

Ifølge vagthavende Mads Lervad Dammark så har tre drenge på 12 -13 år brugt nogle af sedlerne til at købe slik for, og selvom forældrene til drengene efterfølgende selv henvendte sig til Bilka og betalte for slikket med rigtige penge, så tager politiet sagen meget alvorligt.

-Der er tale om falskmøntneri, og det er ikke tilladt at kopiere pengesedler, siger vagthavende Mads Lervad Dammark til TV SYD.

Politiet fortæller, at det er en mellemøstlig bryllupstradition at kaste med pengesedler i forbindelse med bryllup. Problemet i det her tilfælde er så bare, at det er meget vellignende pengesedler, og at de er blevet brugt som betaling.

-Vi har omkring 30 falske eurosedler, men vi ved ikke om der er flere, siger Mads Lervad Dammark til TV SYD.

Syd- og Sønderjyllands Politi vil nu forsøge at finde frem til de bryllupsgæster, der har lavet de falske penge. Først derefter bliver der taget stilling til, hvad der skal ske i sagen, oplyser politiet.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.