TV der bevæger dig

Fandt våben og narko ved razzia

Fungerende politiinspektør Kirsten Fischer - direkte i TV SYD kl. 19.30

Ved dagens razzia mod bande-miljøet i i Midt- og Sydjylland blev der bl.a. fundet en pistol, forskellige narko- og dopingstoffer plus tyvekoster. Seks personer er foreløbigt anholdt.

Anholdt med pistol

I Horsens blev en 23-årig mand med tilknytning til Bandidos anholdt med en fuldt funktionsdygtig pistol. Han er en af dem, der tirsdag skal for en dommer, oplyser politiinspektør Brian Olsen, Sydøstjyllands Politi, til Ritzau.

Andre steder i Horsens og i Fredericia fandt politiet amfetamin og kokain.

Kastestjerner

Ved 15 ransagninger i Syd- og Sønderjylland fandt politiet våben i form af slagvåben, kastestjerner og knive. Også her opbevarede rockerne varer i form af amfetamin, hash, og dopingstoffer.

Her blev to rockere på 21 og 31 år anholdt. De er begge fra Esbjerg og har tilknytning til Bandidos. Den yngste sigtes for at være i besiddelse af knap et kilo hash samt et samuraisværd, mens den 31-årige havde mindre mængder narko og flere slagvåben.

Det oplyser vicepolitiinspektør Hans Roost, Syd- og Sønderjyllands Politi, til Ritzau.

Haveredskaber

I Aarhus stormede politiet 13 adresser og anholdt fem personer. Under ransagningerne fandt politiet to ni millimeter pistoler med ammunition, en gasgranat og flere håndvåben.

En rocker måtte også aflevere sin Harley-Davidson motorcykel til Skat, oplyser fungerende vicepolitiinspektør Merete Olesen til Ritzau.

I Bjergby mellem Holstebro og Viborg fandt Midt- og Vestjyllands Politi tyvekoster i form af haveredskaber. En 22-årig mand har tilstået tyveriet, oplyser vicepolitiinspektør Michael Kjeldgaard til Ritzau.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden