Fanformand og direktør ærgrer sig over kaotisk sammenfald

Både formanden for Esbjerg fBs fanklub, Blue Knights, og direktør for Ribe-Esbjerg ærgrer sig over sammenfaldet søndag eftermiddag mellem vigtige kampe i fodbold og håndbold. Men Canal 9 afviser at flytte opgøret mellem Esbjerg fB og AGF.

Søndag bliver en kaotisk dag i og omkring Blue Water Arena i Esbjerg og sætter byens mange sports-interesserede i en kattepine. På nøjagtig samme tid skal byens to sportslige flagskibe i vigtige kampe mindre end 100 meter fra hinanden.

Det ærgrer Steffen Kristensen, formand for Esbjerg fBs fanklub Blue Knights:

- Træls at det ikke kan planlægges bedre.Jeg havde overvejet at tage til håndbold søndag, men turde ikke købe billet, for jeg havde på fornemmelsen, at der var en risiko for, at det kunne kollidere med det fodboldopgør med AGF, siger Steffen Kristensen til TV SYD. 

Direktør for Ribe-Esbjerg HH,Jens Kristensen,er helt på linje med fodboldfansenes formand:

- Det er ærgerligt med to vigtige kampe med to store klubber, der trækker på de samme tilskuere 50 meter fra hinanden. Det fører også trafikkaos med sig. Vi er nødt til at flytte vores VIP-arrangement, som vi har booket i Blue Water Arena.  Vi har kendt vores spilletidspunkt i lang tid, så det ville være smart, hvis tv-stationerne kunne snakke sammen i stedet for at drille hinanden, siger Jens Kristensen. 

quote

- Det er møguheldigt, at de to vigtige kampe falder sammen - men klokken 16 søndag eftermiddag er det optimale tidspunkt for os. Her er vores seere på Canal 9 nemlig vænnet til, at vi sender superliga-fodbold

Anders Bay, sportsdirektør, Discovery Networks Danmark

Håndbolddirektøren så gerne en flytning af en af kampene, så tilskuerne kunne nå begge.

- Det kan ikke være håndboldkampen, fordi vi har udsolgt, og med al respekt for Esbjerg fB, så tror jeg ikke, de får udsolgt til kampen på søndag. DBU og  Discovery kunne godt have set sig omkring, inden de fastlagde spilletidspunktet for fodboldkampen, Jens Kristensen, direktør for Ribe-Esbjerg, til TV SYD.

Tidligere har Esbjerg fB og Esbjerg Energy haft held at koordinere fodbold- og ishockeykampe, så tilskuerne kunne gå direkte fra stadion til ishockeyhallen.

- Jeg har da også i løbet af sæsonen et par gange prøvet at gå fra den ene sportsgren til den anden - fra fodbold til ishockey. Det ville også være ideelt, hvis vi søndag kunne se fodbold før håndbold, siger Steffen Kristensen, formand for Esbjerg fBs fanklub Blue Knights.

TV-selskab: Esbjerg fBs kamp mod AGF ligger fast

Mange sportsglade i Esbjerg så gerne fodboldkampen flyttet frem til klokken 14, så de to kampe ikke spilles samtidig – men det afviser Canal 9, der viser kampen på tv.

- Det er møguheldigt, at de to vigtige kampe falder sammen - men klokken 16 søndag eftermiddag er det optimale tidspunkt for os. Her er vores seere på Canal 9 nemlig vænnet til, at vi sender superliga-fodbold, siger sportsdirektør Anders Bay fra Discovery Networks Danmark til TV SYD.