Far i nødråb: Har du set min 14-årige datter?

Michael Latters datter Julie Latter skulle tirsdag aften cykle hjem fra en veninde i Avnbøl – men hun kom aldrig hjem.

- Hun var ved en veninde i Avnbøl i går aftes, indtil hun omkring klokken 21:45 skulle cykle hjem. Men vi har endnu ikke set hende.

Sådan siger Michael Latter, der er far til 14-årige Julie Latter, der har været forsvundet siden tirsdag aften. Siden har Michael Latter delt en efterlysning på Facebook, der i skrivende stund er blevet delt tæt på 10.000 gange, og som har kastet en række henvendelser af sig.

- Mange har set hende alle mulige steder. Lige nu sidder jeg for eksempel ved en adresse i Avnbøl, hvor et anonymt nummer ringede og sagde, at hun var. Men her er hun heller ikke. Det er så tvivlsomt det hele, fortæller Michael Latter til TV SYD.

Han fortæller, at 14-årige Julie Latter ikke tidligere har været væk så længe uden at give lyd fra sig. Han har heller ikke nogen oplagt forklaring på, hvor hun potentielt kan være – eller hvad grunden skulle være til, at hun ikke er kommet hjem.

- Jeg har sådan set ikke nogen forklaring. Hun har været lidt tilbageholdende den sidste periode, men ellers har alt været, som det plejer, siger Michael Latter.

Julie Latter er mellem 150-160 cm høj, hun har lyst hår og sidecut, og hun var iført en camouflagejakke, sorte leggins og lyserøde tennis sko.

Syd- og Sønderjyllands Politi holder også øje med den 14-årige pige, men de har endnu ikke igangsat en egentlig eftersøgning, da der har været flere livstegn fra hende siden hendes forsvinden. 

OPDATERET: Michael Latter oplyser onsdag aften til TV SYD, at den 14-årige pige er blevet fundet igen i god behold.