Far og datter smidt ud af svømmehal

En tur i Rødding svømmehal udviklede sig for Finn Bærendorff. Det får nu et efterspil, der gør, han ikke må komme der før om et halvt år.

Finn Bærendorff besøger ofte Rødding svømmehal med sin femårige datter. Men den ugentligt tur i vandet har nu lange udsigter for Finn Bærendorff. For efter et intermezzo i svømmehallen søndag er nu han blevet idømt et halvt år karantæne.

Ifølge Finn Bærendorff så opstod der en batalje med en bademester, som ikke ville have at Finn Bærendorffs datter bed i en af svømmehallens svømmepølser. Efter en diskussion mellem badmesteren og faren bliver en overordnet tilkaldt som vil have Finn Bærendorff forlader svømmehallen.

Det nægter han midlertidig og bader videre med sin datter i en time. Men på vej ud af svømmehallen kommer det til sammenstød mellem Finn Bærendorff og nogle af de ansatte i svømmehallen.

- De tager hårdt fat i mine arme og klasker mig op mod et vindfang. Bademesteren truer mig bl.a. med en blodtud, mens jeg stædigt holder fast i, at jeg synes, at han overreagerer og er fræk og provokerende. Da jeg kommer hjem har jeg blodansamlinger på begge arme og bløder fra forskellige rifter, fortæller Finn Bærendorff til tv2.dk

Efterfølgende har han nu klaget til svømmehallens bestyrelse. Men de bakker op om bademesteren. I stedet har Finn Bærendorff fået seks måneders karantæne fra svømmehallen.