Far voldtog datter på sin egen bryllupsnat – nu skal han i fængsel

En 50-årig mand fra Fredericia skal i fængsel for at have voldtaget sin egen datter. En sms-korrespondance mellem de to er blandt beviserne.

To år og seks måneders fængsel. Sådan lyder dommen over manden, der ifølge anklageskriftet truede sig til samleje med sin voksne datter på bryllupsnatten den 19. august sidste år.

Det skriver Jydske Vestkysten.

Overgrebet fandt sted mellem klokken 4.00 og 4.45 i forlængelse af farens bryllupsfest på Gammelrøj Herregård i udkanten af Kolding. Datteren var blevet meget beruset til festen og lagt i seng i bryllupssuiten.

quote

Det, du har udsat mig for, kan jeg ikke acceptere. Jeg bad dig pænt om at stoppe, og du fortsatte.

Sms fra datteren en uge efter bryllupsnatten

Sms'er var vigtigt bevis

Retten lagde blandt andet vægt på datterens forklaring og en sms-korrespondance mellem far og datter en uge efter brylluppet. Her skrev den voksne datter, at hun ikke længere ville have kontakt med faren.

- Hey. Jeg har ikke lyst til at tage med til Berlin. Jeg synes, vi skal stoppe al kontakt. Det, du har udsat mig for, kan jeg ikke acceptere. Jeg bad dig pænt om at stoppe, og du fortsatte. Jeg råbte, du fortsatte. Jeg slog, du fortsatte, stod der blandt andet, ifølge Ekstra Bladet, i en sms fra datten.

Til det svarede faren undskyld og hævdede, at han troede, det var hans nye hustru, han havde ligget ved siden af. Manden har nægtet sig skyldig, men retten har valgt at tro på datterens forklaring.

Ud over fængselsstraffen er den 50-årige far blevet dømt til at betale erstatning på over 60.000 kroner til datteren, skriver JydskeVestkysten. Manden ankede dommen til frifindelse. Der er navneforbud i sagen.