Farlig flugtfange har meldt sig selv

Den farlige fange, der i sidste uge smadrede et vindue og flygtede fra den lukkede afdeling på Psykiatrisk Hospital i Horsens , har mandag meldt sig selv til politiet.

Sydøstjyllands politi har igennem de seneste dage været i løbende kontakt med den 22 årige flugtfanges advokat.

- Han har selv ønsket at melde sig, og vi har i de seneste dage forhandlet om, hvor og hvordan det kunne foregå, fortæller vicepolitiinspektør Peter Thaysen fra Sydøstjyllands Politi tirsdag til TV SYD.

Den 22-årige mand flygtede tirsdag i sidste uge fra den lukkede afdeling på Psykiatrisk Hospital i Horsens ved at smadre vinduet i sit værelse og løbe sin vej.

Forhandlingen er foregået gennem den 22-åriges advokat og endte med, at den unge mand mandag eftermiddag meldte sig selv ved at møde ind på den sikrede psykiatriske afdeling i Risskov, hvor manden tidligere har været i behandling.

Da manden flygtede, var han netop blevet midlertidigt overført til den lukkede afdeling på Psykiatrisk Hospital i Horsens fra Risskov. Men nu er han altså tilbage på sin gamle afdeling.

- Han ved jo godt selv, at han er i behandling, siger politiinspektør Peter Thaysen om den unge flugtfanges tilbagevenden.

Den 22-årige er sigtet for vold og trusler mod sin familie. Han er surrogat varetægtsfængslet og kan nu fortsætte sin behandling på afdelingen i Risskov.