TV der bevæger dig

Farlig flugtfange har meldt sig selv

00:23

1 af 2

Den farlige fange, der i sidste uge smadrede et vindue og flygtede fra den lukkede afdeling på Psykiatrisk Hospital i Horsens , har mandag meldt sig selv til politiet.

Sydøstjyllands politi har igennem de seneste dage været i løbende kontakt med den 22 årige flugtfanges advokat.

- Han har selv ønsket at melde sig, og vi har i de seneste dage forhandlet om, hvor og hvordan det kunne foregå, fortæller vicepolitiinspektør Peter Thaysen fra Sydøstjyllands Politi tirsdag til TV SYD.

Den 22-årige mand flygtede tirsdag i sidste uge fra den lukkede afdeling på Psykiatrisk Hospital i Horsens ved at smadre vinduet i sit værelse og løbe sin vej.

Forhandlingen er foregået gennem den 22-åriges advokat og endte med, at den unge mand mandag eftermiddag meldte sig selv ved at møde ind på den sikrede psykiatriske afdeling i Risskov, hvor manden tidligere har været i behandling.

Da manden flygtede, var han netop blevet midlertidigt overført til den lukkede afdeling på Psykiatrisk Hospital i Horsens fra Risskov. Men nu er han altså tilbage på sin gamle afdeling.

- Han ved jo godt selv, at han er i behandling, siger politiinspektør Peter Thaysen om den unge flugtfanges tilbagevenden.

Den 22-årige er sigtet for vold og trusler mod sin familie. Han er surrogat varetægtsfængslet og kan nu fortsætte sin behandling på afdelingen i Risskov.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden