TV der bevæger dig

Farlig hund fanget

00:21

Det tog politi og dyrlæge adskillige timer onsdag aften at fange en undsluppen aggressiv tibetansk mastiff. Men kort efter midnat lykkedes det en dyrlæge at bedøve hunden, så den kunne bringes i sikkerhed.

Det tog politi og dyrlæge adskillige timer onsdag aften at fange en undsluppen aggressiv tibetansk mastiff. Men kort efter midnat lykkedes det en dyrlæge at bedøve hunden, så den kunne bringes i sikkerhed. Foto: LocalEyes

1 af 2

En aggressiv hund, som slap væk under en transport fra en hundepension til en anden, blev i nat fundet og er nu i en dyrlæges varetægt.

Læs også Aggressiv hund bedøvet under eftersøgning - nu er den aflivet

Opdatering: Hunden er sidenhen blevet aflivet, læs mere her.

En stor hund - ifølge politiet en tibetansk mastiff, og ikke en mastiff som tidligere oplyst, som onsdag aften slap væk under en dyretransport ved Glud nær Juelsminde, er nu fanget og i en dyrlæges varetægt.

Hunden er farlig - ikke fordi racen os bekendt betegnes som farlig - men den her opfører sig meget aggressivt.

Jeppe Thranum, vagtchef, Sydøstjyllads Politi

Både politi og en dyrlæge forsøgte hele onsdag aften at få fat i hunden, men først kort efter midnat lykkedes det dyrlægen at få den bedøvet.

Klik og se mere på Local Eyes.

Hunden var under en transport mellem to hundepensioner undsluppet dyreambulancen, og da den opfører sig meget aggressivt, var Sydøstjyllands Politi ude at advare folk om ikke at komme i nærheden af den:

Læs også Vagtchef til betjentene: Skyd hunden - den er farlig

- Hunden er farlig - ikke fordi racen os bekendt betegnes som farlig - men den her opfører sig meget aggressivt, siger vagtchef Jeppe Thranun til TV SYD, og fortsætter: 

- Da det desuden er en meget stor hund, var vi ude at advare folk om ikke at komme i nærheden af den, siger vagtchefen.

Hunden var ifølge politiet på vej til endnu hundepension, som ville forsøge at tage vare på den, mens dens ejer er i fængsel. To andre hundepensioner har måtte opgive at passe den på grund af dens meget aggressive adfærd.

- Nu er hunden i en dyrlæges varetægt, og han vil se nærmere på, hvad der skal ske med den i løbet af torsdagen, siger Jeppe Thranum.   

 

Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu