Farlig leg: Unge kaster sten efter passagertog

Syd- og Sønderjyllands Politi opfordrer til, at en gruppe unge besinder sig, efter de ad flere omgange har kastet sten efter tog.

En farlig leg ved Skibhøj i Esbjerg får nu politiet til at gå ud og opfordre til, at en gruppe unge opfører sig ordentligt. Ad flere omgange har gruppen af unge nemlig kastet med sten mod passagertog.

- De står langs skinnerne og kaster med sten, når togene kører forbi. En gang er en sten gået igennem ruden på et passagertog, oplyser Mads Leervad Dammark fra Syd- og Sønderjyllands Politi til TV SYD.

Det er dog ikke kun for togpassagernes skyld, politiet kommer med advarslen til de unge. Legen stopper nemlig ikke med stenkast.

- De unge går også langs skinnerne og lægger sten på selve skinnerne. Man skal ikke lege ved togskinner. Det kan gå grueligt galt, hvis toget lige kommer, når man er ved at lægge en sten på togskinnerne, lyder opfordringen fra Mads Leervad Dammark.  

Syd- og Sønderjyllands Politi oplyser, at de af flere omgange har oplevet den farlige leg ved Skibhøj. Senest lørdag aften omkring klokken 20.30, hvor der igen blev kastet sten efter tog.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.