FC Fredericia er i kvartfinalen

Med en sikker sejr onsdag aften på 2-0 over HB Køge er FC Fredericia klar til kvartfinalen DBU Pokalen.

Efter en god indsats i 2. halvleg spillede FC Fredericia spillet sig i kvartfinalen i DBU Pokalen - for anden gang i klubbens historie.

HB Køge satte ellers hjemmeholdet under voldsomt pres fra kampens begyndelse, men de sidste ti minutter af første halvleg fik FC Fredericia styr på kampen igen.

Efter pausen kom FC Fredericia for alvor i gang, og i det 48. minut scorede Brent McGrath flot til 1-0.

Derefter sad FC Fredericia på kampen, og Anders Holvad havde flere giftige forsøg, inden han lukkede kampen med en flot scoring.

I det 61. minut slap Anders Holvad igen igennem og trykkede af fra en spids vinkel og scorede et af de seneste sæsoners flotteste mål på Monjasa Park.

Efter hårdt arbejde, defensivt og offensivt – kunne FC gå fra banen med videre avancement i DBU Pokalen.

Sønderjyske skulle onsdag have mødt Jammerbugt FC - men den kamp blev udsat på grund af vand på banen i Pandrup.