FCK vandt uden problemer

Forskellen mellem toppen af Superligaen og 1. division blev slået fast onsdag aften i Fredericia. FC Fredericia tabte 0-3 til FC København.

FC København - Superligaens førerhold - vandt uden problemer med 3-0 over FC Fredericia - nummer to i 1. division - i tredje runde af pokalturneringen.

Københavnerne gik til pause foran 2-0 på mål af Christian Bolanos og Thomas Kristensen. FCK var i kontrol i hele kampen, og når hjemmeholdet satsede på især dødbolde, så var udeholdet parat til at slå en hurtig kontra.

Afgjorde kampen

Det var netop det, der skete ved Thomas Kristensens 2-0-scoring, hvilket reelt afgjorde kampen. Thomas Kristensen var også manden bag 3-0-målet i anden halvleg.

Vejle vandt

OB er ligeledes videre, efter at fynboerne på udebane vandt over førerholdet i 2. division Øst, Hvidovre, i et sandt målorgie.

Troel Bechs hold sejrede med 7-3 efter at have været foran 4-0 i løbet af første halvleg.

Vejle Boldklub Kolding spillede sig videre med en 3-1-hjemmesejr over FC Vestsjælland.