Fem centimeter sne på vej - alle kommuner har saltet vejene

Sne, slud og regn. Det er vejrudsigten for Syd- og Sønderjylland frem til søndag middag. Især i den østlige del af landsdelen.

Sneen vælter stadig ned på Sjælland, hvor al unødig udkørsel stadig frarådes. Så slemt ser det ikke ud i Syd- og Sønderjylland.

Men politiet oplyser til TV SYD, at der er saltet på vejene overalt. Selvom det de fleste steder handler om præventiv saltning, er der stadig en smule glat på veje med et hvidt lag sne.

- Vores patruljer melder om pletvis glatte veje. Men hvis man kører efter forholdene, kommer man nok frem, mener vagtchef Ivan Gohr Jensen hos Syd- og Sønderjyllands Politi.

Vejrudsigten for Syd- og Sønderjylland er sne eller slud frem til søndag middag, forudsiger DMI:

Snevejret, der i nat ramte Sjælland, er på vej vest over og ligger nu over Fyn og Østjylland, der kan forvente omkring fem centimeters sne, oplyser DMI.

Skyet med sne, slud eller regn, især i den østlige del af regionen. Temp. mellem 0 og 4 graders varme, og efterhånden frisk vind til kuling omkring nord, ved kysterne op til hård kuling. I aften endnu lidt sne eller slud, men efterhånden klarer det op nordfra, og i nat bliver det tørt og klart vejr. Temp. ned mellem 0 og 5 graders frost.

På vintertrafik.dk har Vejdirektoratet kun udstedt glatførevarsel for Kolding Kommune. Resten af regionen går foreløbigt fri.

Falck har meget travlt på Sjælland i øjeblikket. Vejrcenteret i Kolding assisterer søndag morgen deres kolleger på den anden side af Storebælt, og Falcks kommunikationschef, Louis Illum Honoré, oplyser her til morgen til TV SYD, at der foreløbigt ikke er nogle problemer i Syd-og Sønderjylland.