Fik uafgjort mod topholdet - se alle billederne

Esbjerg havde chancerne til tre point hjemme mod FC Midtjylland, men er alligevel tilfreds med resultatet.

Esbjerg spillede søndag aften 1-1 i Alka Superligaen hjemme på Blue Water Arena mod topholdet FC Midtjylland, i en kamp esbjergenserne dominerede størstedelen af de 90 minutter.

Vestjydernes Casper Nielsen godkendte holdets præstation og arbejdsindsats.

- Jeg følte, vi havde kontrollen på kampen og spillede fodbold. Vi er selvfølgelig lidt trætte af, at vi ikke kunne få de tre point, men når vi står op i morgen, så tror jeg også, vi kan være glade for det ene point.

Den 21-årige midtbanespiller mener, at 2-1-sejren over FC Nordsjælland sidste weekend har givet tro på tingene i Esbjerg, og han ser nu fremad efter en turbulent tid.

- Sejren over FC Nordsjælland gav en masse selvtillid, og lige pludselig begynder vi nu at tro på tingene igen. Når man gør det, så er der også mere, der lykkes. Det ser godt ud fremadrettet, siger Casper Nielsen.

Esbjergs vikarierende cheftræner, Michael Pedersen, var efter kampen tilfreds med sit holds attitude kampen igennem.

- Jeg var bange for nervøsiteten i dag, for vi har ikke vundet på hjemmebane endnu og senest tabte vi 0-4 til Sønderjyske. Men da vi fik udligningsmålet syntes jeg, spillerne reagerede positivt, og vi havde også chancerne til at afgøre det, siger han.

Esbjerg er placeret som nummer 11 med fem point for seks kampe. Næste opgave for de hårdtprøvede vestjyder er fredag på udebane mod AGF.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.