TV der bevæger dig

Film skal trække endnu flere deltagere til 1864-løbet

En ny film om 1864-løbet skal være med til at gøre det attraktivt for løbere på både den danske og tyske side af grænsen at deltage i motionsløbet i maj 2014.

Arrangøren bag 1864-løbet, Vidar Motion, vil gerne gøre endnu flere løbere opmærksomme på dette anderledes motionsløb, der kombinerer historien omkring krigen i 1864 med den moderne livsstil i form af et motionsløb.

Derfor lancerer 1864-løbet nu en film, der giver fornemmelsen af den unikke stemning, der er på selve løbsdagen.

- Hele ideen med filmen er at tiltrække personer uden for lokalområdet, både på den tyske og danske side af grænsen, og vi vil blandt andet bruge den aktivt i online markedsføring på fx Facebook. Det er vores klare formål med 1864-løbet at sætte Sønderborg på landkortet som en aktiv by i bevægelse. Samtidig er motionsløbet med til at øge interessen for krigen i 1864, noget der virkelig kommer til at være fokus på i jubilæumsåret næste år, siger løbsleder Kim Paulsen.

1864-løbet har måttet melde udsolgt på flere ruter de seneste par år, og det forventer løbsleder Kim Paulsen kommer til at ske igen, når der er 150-års markering for krigen i 1864 næste år. Derfor har Vidar Motion i Sønderborg sat sig et mål næste år om at øge antallet af deltagere fra 1.800 til 1864 + 150 = 2014 deltagere (dog med loft over antallet, så der max er 2.200 løbere tilmeldt).

Reklamefilmen varer knap tre minutter og er produceret af Zoom Film i Sønderborg med støtte fra Sønderborg Kommune og Sønderborg Erhvervs- og Turistråd (SET).

Tilmelding til løbet åbnede lørdag.

Se mere om 1864-løbet her:

Se videoen her

1864-løbet i Sønderborg

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden