TV der bevæger dig

Filmede nøgne kvinder i baderum

53-årig tysk turist filmede nøgne kvinder i baderummet på Lakolk Strand Camping. (GoogleMaps)

En tysk turist opholdt sig meget længe i baderummet på Lakolk Strand Camping på Rømø. Han fik i dag en straksdom for blufærdighedskrænkelse, fordi han videofilmede kvinder i det tilstødende baderum, skriver jv.dk.

Den 53-årig mand fra Krefeld-området i Tyskland blev mandag fremstillet i grundlovsforhør i Sønderborg. Han tilstod at have optaget ca. 30 totos eller videoklip med sin iPhone gennem et hul i væggen mellem mændenes og kvindernes baderum på campingpladsen.

Med tilståelsen var det kort proces, og dommer Karen Thegen gav manden en straksdom på 60 dages fængsel og indrejseforbud i Danmark i seks år, skriver jv.dk.

Ville slette fotos

- Jeg er meget ked af det og helt ude af mig selv, at jeg sidder her i dag, sagde han via en tolk til dommeren, fortæller avisens hjemmeside. Når jeg var kommet hjem, ville jeg have slettet det hele, understregede han.

Manden var alene på campingtur i sidste uge. Han forklarede, at han havde taget billeder, hver gang han var i bad - morgen og aften. Når der ikke var nogen inde hos kvinderne, sad han og ventede til der kom nogen.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden