TV der bevæger dig

Fiorentina vandt sikkert i Esbjerg

02:03

1 af 2

Årets første kamp for Esbjerg fB endte med en sikker sejr til Fiorentina. Dermed ser Europe League-eventyret ud til at være slut.

Der var fuld fart på, da Esbjerg her til aften tog i mod Fiorentina i Europa League. Der var knap spillet ti minutter før både Esbjerg og Fiorentina havde scoret. Først bragte Matri gæsterne foran men minuttet efter udlignede den nye Esbjerg-mand Martin Pusic.

Men føringen holdt kun kort. For fem minutter efter bragte italienerne sig igen foran. Josip Ilicic udnyttede dårligt forsvarsspil og gjorde det til 1-2.

Og netop dårligt forsvarsspil var kendetegnede for Esbjerg her til aften. Offensivt formåede de i ny og næ at skabe chancer men i defensiven havde de store problemer. Således også otte minutter før pausen, hvor Davidson Drobo-Ampem klodsede begik straffespark.

Og dermed var det ingen sag for Alberto Aquilani at sikre Fiorentina en pauseføring på 3-1.

I anden halvleg kunne Esbjerg ikke og Fiorentina ville ikke. Der kom noget mere ro på gemytterne, og Fiorentina lignede det hold der var tilfredse med en 3-1 sejr.

Esbjerg løb så småt tør for kræfter og havde kun sporadiske forsøg. Men en lussing eller øretæve blev det ikke for esbjerggenserne. De viste endnu engang format i Europa, men på trods af det ser et videre avancement svært ud.

Det kræver nemlig, at Esbjerg vinder i Firenze med to overskydende mål.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden