Fire ishockeymål på halvandet minut i Sønderjyske-sejr

Metal Ligaens bundprop bed fra sig mod Sønderjyske, men måtte alligevel rejse hjem med et nederlag på 5-8.

Tirsdag aften tog Sønderjyske på hjemmebane en sejr på 8-5 over Hvidovre i den bedste danske ishockeyliga.

Resultatet betyder, at Sønderjyske nu er på sjettepladsen i Metal Ligaen med 14 point, mens Hvidovre forbliver bundprop med to point.

Første periode sluttede med stillingen 1-1 efter scoring af hjemmeholdets Tyler Fiddler i det 9. minut og scoring af Hvidovres Christian Vaagenso i det 19. minut.

I anden periode blev der for alvor åbnet op for målscoringen.

Efter seks minutters spil gjorde Thomas Spelling det til 2-1 til Sønderjyske, inden Anders Forster udnyttede powerplay og scorede til 3-1 i det 11. minut.

Tre minutter senere havde canadiske Greg Gibson scoret to gange for Sønderjyske, inden Oliver Persson fik reduceret til 2-5.

I det 14. minut kom der yderligere to scoringer. Først var Steffen Frank på pletten for hjemmeholdet, inden Victor Bjorkund scorede til 3-6 for udeholdet.

Mellem Gibsons første scoring og Franks scoring gik der 88 sekunder.

Thomas Spelling satte anden periodes sidste mål ind i det 20. minut under powerplay.

Stillingen ved tredje periodes begyndelse var 7-3 til hjemmeholdet, men Hvidovre havde ikke givet op endnu.

Efter otte minutter reducerede Daniel Madsen til 4-7, og fire minutter senere scorede Sebastian Svendsen til 5-7. Anders Forster lukkede og slukkede med sin scoring til 8-5 i det 20. minut, og dermed tog Sønderjyske sejren.

I Herlev blev der næsten scoret lige så mange mål som ligaens anden kamp tirsdag. Herlev Eagles indkasserede et nederlag på 3-7 til Frederikshavn.

Det betyder, at Herlev ligger nummer ti i ligaen med to point. Foran Herlev ligger Frederikshavn på 9.-pladsen med ni point.