TV der bevæger dig

Fire michelinstjerner til Syd- og Sønderjylland

Michael Munk Nielsen og Mette Brunbjerg Derdau fra MeMu i Vejle modtager en stjerne, da Den nordiske Michelin Guide, Michelin Guide Nordic Countries 2018, præsenteres på et pressemøde på Københavns Rådhus, mandag den 19. februar. Foto: Ritzau Scanpix/Philip Davali

Restaurant Ti Trin Ned blev igen i år tildelt en Michelin-stjerne. (Arkiv) Foto: Heidi Godskesen Rasmussen, TV SYD

1 af 2

Vejle fik sin første Michelin-stjerne og Fredericia og Henne beholder deres stjerner.

Ved mandagens uddeling af Michelin-stjerner blev hele fire stykker drysset ud over Syd- og Sønderjylland.

Restaurant MeMu i Vejle fik sin - og dermed Vejles - første.

Henne Kirkeby Kro bevarede sine to stjerner i den anerkendte restaurantguide, og Ti Trin Ned i Fredericia fik lov at beholde sin ene Michelin-stjerne.

Det var en lykkelig restaurantejer TV SYD talte med efter stjerneuddelingen.

- Det er megafedt. Det er jo dejligt, når det sker og vi bliver bekræftet i vores arbejde igen, siger Rainer Gassner, der siden 2001 har drevet restaurant Ti Trin Ned i Fredericia sammen med sin kone Mette Hvarre Gassner.

Parret fik deres første Michelinstjerne sidste år og havde håbet på at få en igen i år, men havde ikke regnet med det.

- Vi har aldrig lavet mad efter Michelins ønsker. Vi gør det, vi synes er det rigtige og det, der er sjovt. Og så er det jo ekstra fedt, at vi får en stjerne oveni, siger Rainer Gassner, der slår fast, at han i dag er lige så glad som første gang parret fik tildelt Michelin-stjernen.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden